MULCSOZÓS FŰNYÍRÓGÉPEK

TERMÉSZETESEN HATÉKONY - Szeretne ugyanolyan csúcsminőségű pázsitot a szokásoshoz képest mindössze kétharmad idő alatt? Akkor Önnek John Deere mulcsozós fűnyírógépre van szüksége. A különleges tervezésű késeiknek és a mély öblű kaszaházuknak köszönhetően a nyesedéket elég apróra vágják ahhoz, hogy azt vissza lehessen teríteni a talajra. Így még fűgyűjtő sem szükséges, és kevesebbet kell műtrágyáznia.

2 év jótállással, házikerti használatra

254 000,-Ft + ÁFA
(322 580,-Ft)

John Deere SELECT JS63V mulcsozós fűnyírógép

2000m²

53cm munkaszélesség

Változtatható sebesség

Mulcskészlet: alapkivitel

2 év jótállással, házikerti használatra

350 000,-Ft + ÁFA
(444 500,-Ft)

John Deere SELECT JS63VC mulcsozós fűnyírógép

2000m²

53cm munkaszélesség

Változtatható sebesség

Mulcskészlet: alapkivitel

TURBOSTAR RENDSZER
Bármilyen legyen is az időjárás, a jól bevált TurboStar rendszer mindig precíz nyírást és
kiváló gyűjtési teljesítményt biztosít. A kés által keltett légáram még a nedves füvet is képes felemelni közvetlenül a levágás előtt; ráadásul a faleveleket is felszedi a gyepről. Vágás után a légáram a nyesedéket egyenletesen és hatékonyan fújja be a gyűjtőzsákba. A TurboStar fűgyűjtő szintjelző a gyűjtőzsák megteléséről időben tájékoztat, ami még jobban megkönnyíti a munkát.
A TurboStar rendszernek köszönhetően a fűgyűjtő zsák 100%-ig megtölthető.

 

KÚPOS TENGELYKAPCSOLÓ
A Select sorozat számos modellje*** kúpos tengelykapcsolós hajtóművel van felszerelve, tehát az erőátvitel fokozatosan kapcsol, rántás nélkül. A működtetéshez lassan meg kell szorítani a járószerkezet rendszer markolatát – az egyenletesebb és kényelmesebb elinduláshoz.

***Az alábbi modelleknél: R43S, R47S, R47KB

 

GARANTÁLT BIZTONSÁGÉRZET
A Select sorozatunk 43, 47 és 54 cm-es munkaszélességű fűnyírógépeinek kaszaháza préselt alumíniumból készül, ezért nem rozsdásodik. A súlya meglepően kicsi, mégis strapabíró, és 15 év garanciát adunk rá.*

*A 15 év garancia magánjellegű, otthoni használatra vonatkozik. Tájékozódjon a szerződéses feltételrendszerrel kapcsolatosan. A bővebb tudnivalókkal kapcsolatosan forduljon hozzánk személyesen.

AUTOMATA SZÍVATÓ
A Select sorozat legtöbb modellje automata szívatós, hogy fagyos reggeleken gyorsabban beinduljon.

 

ÁLLÍTHATÓ TOLÓKAR
A tolókar magassága könnyen szabályozható, így bárki pillanatok alatt képes beállítani a számára megfelelő pozíciót.

 

EDZETT RUGÓACÉL FŰNYÍRÓ KÉS
Az egy darabból álló, csúcsminőségű rugóacél kés szigorú gyártási és biztonsági előírásoknak megfelelően készül.

ÁLLÍTHATÓ NYÍRÁSMAGASSÁG
A (gépmodelltől függően) egyetlen karral, vagy gombbal hat-kilenc fokozatban könnyen állítható a nyírásmagasság az évszaknak és a környezetnek megfelelően.

 

GYŰJTŐZSÁK SZINTJELZŐ
Nincs kiszóródás: a praktikus telítettségjelző segítségével pontosan tudja, hogy mikor kell kiürítenie a fűgyűjtőt.

 

KÖNNYŰ SEBESSÉGSZABÁLYOZÁS
A Select sorozat valamennyi modelljén a terep- és fűnyírási viszonyoknak megfelelően választhatja meg a sebességet. Számos modell egy kényelmes forgatógombbal is el van látva, amellyel még könnyebben szabályozható a sebesség.

A JÓTÁLLÁS FELTÉTELE minden tolókaros gép és fűnyíró traktor típus esetében, hogy a jótállási időszak alatt a KITE zRt. szakszerzivével kell a szervizeket elvégeztetni, gyári alkatrészek felhasználásával!