X950R DÍZELMOTOROS FŰNYÍRÓ TRAKTOROK

Bemutatjuk a bajnokot! A X950R egy rendkívül kényelmes, hátsókidobásos, hátsó fűgyűjtős fűnyíró traktor, minden más általunk gyártott modellnél erősebb és nagyobb kapacitású kivitelben. A nagy nyomatékú dízelmotor és a megerősített kerékagy motorok egész nap keményen dolgoznak, az ipari szabványoknak megfelelően készült masszív acél vázszerkezet és kaszaház pedig sok éven át szolgál hűségesen. Rugalmasság tekintetében sincs párja.

TESTRESZABHATÓ
48"-as (122 cm) és 54"-es (137 cm) kaszaház közül választhat.

 

FŰGYŰJTŐ-NYOMKÖVETÉS
Ezzel az innovatív funkcióval egészen közel nyírhat a kerítéshez vagy falhoz anélkül, hogy a fűgyűjtő gondot okozna.

 

MAXIMÁLIS K INYÚLÁS
A bőséges, 650 literes térfogatával a fűgyűjtő hosszabb idejű nyírást tesz lehetővé az ürítések között, és mivel az emelés közben hátra is tolódik, ezért a konténer, vagy a plató közepére ürít, így azt könnyű egyenletesen és teljesen megtölteni.

2 év jótállás, üzemóra megkötés nélkül

5 521 000,-Ft + ÁFA
(7 011 670,-Ft)

John Deere X950R fűnyíró traktor

8000+ m2

Sebesség: 13,7 km/h

Motor, névleges teljesítmény, kW (LE): 17,5 kW (23,5)

Twin Touch menetpedál

Sebességtartó automatika

Kaszaházemelő rendszer: Hidraulikus

 

HATÉKONY MOTOR ÉS ERGONOMIKUS KIALAKÍTÁS
Az egyenletes járású, kéthengeres V-twin motor az Ön szívét is meg fogja dobogtatni (X135R, X155R, X165). A magas háttámlás ülés az X125, X135R, X155R és X165 modellen alapfelszereltség.

 

OLDALKIDOBÁSOS EDGE KASZAHÁZAK
Ezek a masszív, sokoldalú kaszaházak az X105, X125 és X165 modell alapfelszereltségéhez tartoznak, valamint mosó tömlőcsatlakozóval is el vannak látva a használatot követő könnyű tisztításhoz.

 

KORSZERŰ MŰSZERFAL
A személyautókból megszokott, jól áttekinthető műszerfal háttérvilágítással van ellátva, így a körülményektől függetlenül jól látható. Az általános elrendezéséből eredően fontos tájékoztatást nyújt a gépkezelő figyelmének elterelése nélkül. Személygépkocsikra jellemző vezethetőség: Szervókormányzás és hidraulikus működtetésű kaszaház a könnyű munkavégzés érdekében (X370, X584, X590).

KÖNNYŰ ÉS KÉNYELMES HASZNÁLAT
A Twin Touch kétirányú hidrosztatikus pedállal könnyen szabályozható a traktor haladási iránya és sebessége anélkül, hogy a lábát fel kellene emelnie a padlóról.

 

EGYENLETES JÁRÁSÚ V-TWIN MOTOR
A V-twin motort elektronikus üzemanyag-befecskendezés jellemzi (EFI). A gyors indítás és a maximális fűnyírási teljesítmény érdekében állandó fordulatszám szabályozással van ellátva (X590).

 

MÉG KÉNYELMESEBB ÜLÉSEK
Élje át a lehető legkényelmesebb vezetés élményét. A Deluxe kivitelű (X300 sorozat) és a Delux kivitelű magas háttámlás ülés (X500 sorozat) a fűnyírást a terepviszonyoktól függetlenül élvezetes időtöltéssé teszi.

KÖNNYŰ ÜRÍTÉS
A hátsó fűgyűjtő ürítése könnyen elvégezhető a vezetőülésből (X350R, X135R, X155R).

 

SEBESSÉGTARTÓ AUTOMATIKA
Ez a népszerű funkció a fűnyíró traktorok esetében is ugyanolyan hasznos, mint az autóknál! Egyszerű gombnyomással ki-be kapcsolható.

 

NAGY KAPACITÁSÚ FŰGYŰJTŐ
A 300 literes térfogat kevesebb megállást és gyorsabb munkavégzést jelent. Az X115R, X135R és X155R modellen alapfelszereltség.

ELEKTRONIKUS ÜZEMANYAG SZINTJELZŐ
A műszerfalon elhelyezett, áttekinthető, személygépjárművekre jellemző kijelző mutatja, hogy mennyi üzemanyag áll még az Ön rendelkezésére. Minden körülmények között jól látható.

 

A NYÍRÁSMAGASSÁG BEÁLLÍTÁSA
A nyírásmagasság a praktikus forgatógombbal 6 mm-es fokozatokban szabályozható – mindezt az ülés kényelméből.

 

OPTIMÁLIS "LEGJOBB NYÍRÁS"CÉLZÓNA
A kijelzőn leolvashatja a kiemelkedő nyírásminőséghez szükséges optimális motorfordulatszámot. Maradjon mindig a legjobb nyírászónában.

 

A JÓTÁLLÁS FELTÉTELE minden tolókaros gép és fűnyíró traktor típus esetében, hogy a jótállási időszak alatt a KITE Zrt. szakszerzivével kell a szervizeket elvégeztetni, gyári alkatrészek felhasználásával!